آسیب شناسی سبک زندگی کنونی
نوشته شده توسط:علی اکبر علیزاده در موضوع آزاد » آسیب شناسی سبک زندگی کنونی ما | ۲۹ دی ۱۳۹۱ - ۲۱:۱۸ | ۰ دیدگاهآسیب شناسی سبک زندگی کنونی ما
مقایسه سبک زندگی امروزین ما با گذشته با تاکید بر دو محور امکانات زندگی و روشهای آموزشی تفاوت بسیار کرده و آسایش و آرامش و نیاز مبتنی بر این نوع سبک زندگی ما بیشتر غربی و برگرفته از فرهنگ غربی است که در رسانه ها تبلیغ می شود . . .
آسیب شناسی سبک زندگی کنونی ما
مقایسه سبک زندگی امروزین ما با گذشته با تاکید بر دو محور امکانات زندگی و روشهای آموزشی تفاوت بسیار کرده و آسایش و آرامش و نیاز مبتنی بر این نوع سبک زندگی ما بیشتر غربی و برگرفته از فرهنگ غربی است که در رسانه ها تبلیغ می شود .
سبک زندگی، زاویه نگاه ما را تغییر داده است در این نوع سبک زندگی ، نیازهای ما پابرجاست منتهی به ولع تبدیل شده است . در این سبک ، نیاز به خوردن و آشامیدن هست ، منتهی غذا ها زود پخته می شود، زود خورده می شوند و پشت میز و فرمان اتومبیل مصر ف می شود و نهایت اینکه ، چاق می شویم .همچون یک سیب زمینی ، تماشاگر فیلم های تلویزیونی هستیم که انواع مانکن ها را در قالب هنرپیشه نشانمان می دهند و دستور می دهند که لاغر شویم و بازهم خرج کنیم تا چربی های انباشته را با آن همه هزینه که پرداخته ایم، آب کنیم.
مشکل چیست؟ آیا مشکل مدرنیته است؟ یا ما نتوانستهایم مدرنیته را متناسب با سبک زندگی خودمان تعریف کنیم. نهایت امر همچون سرمایهداران عربی می شویم که بخاطر کنارگذاشتن سبک زندگی سنتی خودشان از انواع بیماری روانی و جسمانی رنج می برند . انواع غذاهای فست فود مصرف می کنند و ساعتها پای تلویزیون خویش نشسته و مراسم سنتی و شوهای عربی خویش را تماشا می کنند و وضعیتی پیدا می کنند که کارگر از دیگر کشورهای خارجی بیاید که برای آنها کار انجام دهد .
این نوع سبک زندگی هم اکنون در مدارس ما در دانشگاههای ما و در محیطهای کاری ما نیز وجود دارد و مشکلات محیطهای کارگری و کارمندی ما به گونهای است که در سالهای آتی میبایست کارگران فیلیپینی ، هندی و برزیلی هم به کارگران کنونی افغانی اضافه شده تا بتوانند برای ما نظافت کنند یا گلهداری کرده و یا به تمیزی شهر ما بپردازند.
مشکل در سبک زندگی است.
«روزی با فَلَک کردن به ما می آموختند اما هر چه می آموختند برای رشدمان بود امروز لب تابمان در سر کلاس، پر است از هزار جذابیتی که برای فرار از درسهای کسل کننده و بیکاربرد تدریس می شود. شیمی میخوانیم چون باید بخوانیم و فیزیک درس می دهیم چون باید درس بدهیم. فیزیک و شیمی دیگر آیات خداشناسی نیستند. یک سری متن هستند که باید شب امتحان خواند و با تقلب پاس کرد و مدرک گرفت و همان را تدریس کرد و حقوق گرفت برای بدست آوردن امکانات مدرن».
«۱۲ سال درس می خوانیم و نه از تاریخ عبرت می گیریم نه زبان دینمان رابلدیم نه قرآن خواندن و نه بازبان های روز دنیا آشنا می شویم و نه پیشرفتی می کنیم . اگر خوب درس بدهیم و بخوانیم یک حافظه خوب هستیم که واو به واو تکرار کردهایم و اگر هوشمند باشیم ابتکار و تولیدی کرده ایم برای افزودن ابزار جدیدی در دنیای امروز».
روش زندگی در خانه و جامعه و نظام آموزش ما در گذشته و حال یعنی پیش و پس از پیشرفت های صنعتی دگرگون شده است و مابه ازای گزاره های نیاز ، برآورد، آسایش و آرامش، کم و زیاد شده است.
وضعیت سبک زندگی ایرانی اسلامی
سبک زندگی ایرانی اسلامی در هیچ جای کشور نه نوشته شده و نه هیچ دانشگاهی به تدریس آن می پردازد.
در جامعه امروز ما ، سبک زندگی ایرانی اسلامی که برگرفته از حیات طیبه اسلامی و مبتنی بر توجه به تولید و آسایش همراه با احسان به دیگران – از همسایه گرفته تا همنوع - ترویج هم نمی شود. همچنین میتوان گفت که منبع معتبری از سبک زندگی ایرانی اسلامی که هم بر الگوهای عملی توجه داشته باشد و هم مبانی نظری را موشکافانه طرح کرده باشد ، موجود نیست .
حال رسانه چگونه می تواند به سبک زندگی ایرانی اسلامی بپردازد در حالی که ما به ازای آن در جامعه کاری انجام نشده و حوزههای علمیه ما هم به ابعاد اسلامی آن نپرداختند و دانشگاههای ما هم به شکل غربی و سبک زندگی مبتنی بر رفاه عام و آرامش و آسایش عمومی مبتنی بر مدرنیسم را پرداختهاند. این نوع سبک زندگی ، مبتنی بر پیشرفت های صنعتی و الکترونیکی و ارتباطی در غرب است که در خود غرب هم فلسفه زندگی آنها را تغییر داده به نوعی که می توان گفت که بالارفتن سن ازدواج و عدم تمایل به داشتن همسر و از طرف دیگر گرایش به تنوع طلبی در همه امور از استفاده از وسایل مادی گرفته تا نوع گرایش به ارزشهای غیر مادی مبتنی بر سبک زندگی غربی است . به گونه ای که می توان گفت که مدرنیسم نه تنها به تغییرات در اشکال زندگی مادی آنها پرداخته حتی ذائقه فرهنگی آنها را تغییرداده و آنها در موسیقی ، در رفاه ، در نوع نگاه به دیگران نیز تفاوت های اساسی با انسان های شرقی پیدا کرده که ریشه در فسلفه آنها به زندگی دارد. نهایت آنکه انقلاب صنعتی و به تبع آن انقلاب در ارتباطات که عصر ارتباطات و اطلاعات را رقم زده است بسیاری از متغیرهای زندگی را تغییر داده و این تغییر باعث دستکاری نوع انسان شده است که سبک زندگی مدرن امروزی که انسان ها را کسل ، دلمرده و خودشیفته می سازد ، حاصل مصرف گرایی مدرن امروزی است که با اسلام تفاوت فاحش و مغایرت دارد.
نقد سبک زندگی کنونی
انسان نیازهایی دارد و این نیازها را به گونه ای برآورده می کند و در این میان به آسایش و آرامش نسبی دست می یابد. البته در نگاه دینی، که مبتنی بر شناختی آسمانی و بی خطا از انسان و جهان است، دنیا گذرگاهی آزمودنی و رنج آلود است و همین نگاه است که به ما می آموزد نیازها در حد کمال برآورده نخواهد شد و آسایش و آرامش مطلق نخواهد بود پس مسابقه برای سود بیشتر و رفاه از همان آغاز محکوم به شکست است.
نیازهای واقعی انسان برای کارکرد دیگری در نهاد بشری تعبیه شده و برآوردن این نیازها هم روش های خود را دارد. به انسان، عقل هدیه شده تا نیازهایش را خود برطرف کند اما همین عقل می تواند به خطا کشیده شود و به جای برطرف کردن نیازهای واقعی، نیازهای کاذبی را تولید کند و برای برطرف کردن این عطش کاذب، نمک را در قالب آب ارایه کند!
به نظر می رسد که عطش ما برای خریدن آخرین مدل ها چیست؟ هزینه ای که برای گوشی همراهمان پرداخت می کنیم پاسخ به کدام خواسته واقعی و طبیعی ماست؟
مشکل این است که عقل و علم در راستای جهان بینی منطبق با هدف هوشمندانه جهان پیش روی ما ، به کار گرفته نمی شوند و ما در مسیری افتاده ایم که برای خرید آسایش بیشتر، آرامش را می فروشیم و به جای پاسخ دادن به نیازهای طبیعی و واقعی، نیازهای کاذب و سراب تولید می کنیم.
با مطالعه سبک زندگی امروز و مقایسه با سبک زندگی دیروز متوجه می شویم سبک زندگی دیروز عیب و نقصی نداشت. رابطه همه گزاره ها در سبک زندگی دیروز هماهنگ و به اندازه بوده است . برای همین بسته به امکانات آن روز، آسایش و آرامش برقرار بود و نیازهای واقعی نیز از راه های طبیعی آن پاسخ داده می شد اما امروز سبک زندگی از تقارن و همگونی خارج شده است.
هیچ کس درپی بازگشت به گذشته نیست. کسی نمی خواهد بگوید گذشته بهتر بود. عقب گرد کار عاقلانهای نیست. اما باید علم و فن آوری را در راستای آموزههای دینی خودمان بکار گیریم. ضعفهای خودمان را باید شناسایی کنیم.
متاسفانه امروز ابزارها بر ما حکومت می کنند. به جای استفاده درست از پول ، پول را می پرستیم و به ابزارها سواری میدهیم. در سبک به هم ریخته زندگی امروز ما ، سعادتی در میان نیست پول بیشتر برای خرید بت های تکنولوژی دیگر است .
قبله ما شرکت های بزرگ تولیدی خارجی هستند که با رسانه های خود ما ،نیازهای کاذب ایجاد می کنند. ما زندگی نمی کنیم . ما معتادیم . ما در پی افیونی هستیم که توهم رفاه را به ما تلقین می کند. رفاه بیشتر با رنج بیشتر.
وضعیت مصرف کالاهای خارجی پنج شرکت کرهای را در ایران در نظر بگیرید که اقشار متوسط به بالای ما چقدر رقابت برای خرید همین کالاهای تولیدی آنها را دارند.
سامسونگ ،ال جی ، دوو ، کیا و هیوندایی (Smamsung & daewoo&L.G&KIA&Hundaee)پنج شرکتی هستند که کالاهای لوکس آنها از گوشی موبایل گرفته تا کلیه لوازم خانگی و خودروهای مدل بالا و اخیرا نیز از دیگر کالاهای مصرفی دیگر نیز توسط این شرکت ها تولید می شوند واز یک طرف میلیاردها به جیب کمپانی های خارجی می رود واز طرف دیگر با طراحی خاص خودشان نوع فرهنگ و ذائقه ما را به همراه کالاهای دیگر کشورها تعیین می کنند.
به عبارت دیگر ما تسلیم فرهنگ مصرف غربی شدهایم که در گام اول همگام با دیگر کشورها به مصرفی کردن دیگر کشورهای تولید کننده شرقی از چین تا کره کرده است که با استانداردهای غربی برای مصرف انسان شرقی کالا تولید میکنند. نتیجه آن شدکه شکل زندگی غربی برهمه جوامع مشرق زمین – از هندو چین گرفته تا کشورهای اسلامی و افریقایی و امریکای لاتین – تحمیل شده است . چیزی که به نام الیناسیون فرهنگی در متون فرهنگی بحث های فراوانی شده است .
در جامعه ما نیز همه اقشار جامعه یه این محصول صنعت فرهنگ روی آورده اند . صنعت فرهنگ به گونه ای خاص توانسته است همه را تحت تاثیر خویش قرار دهد .
اقشار پایین جامعه نیز با وسع خودشان آرزوی مصر ف کالاهای همین شرکت ها را دارند . تازه شرکت های ما هم برای رفاه بیشتر چاره ای جز قدم گذاشتن در همین مسیر راندارند.
پیشنهاد
توجه به نسبت چهارگانه زندگی براساس فرهنگ خودمان
نیاز ، آرامش ، آسایش و سعادت چهار محور اصلی توجه به نوع استفاده از یک نوع کالا در هر فرهنگی است . نیاز برگرفته از یک غریزه انسانی است که در نهاد بشر نهاده شده و شامل نیاز به خوردن ، آشامیدن و نیاز به داشتن چیزهای مختلف که به همراه آن جهت رفع این نیاز آرامش و آسایش قابل طرح است . آرامش بعد روانی رفع نیاز و آسایش بعد جسمانی در جهت مصرف کالایی خاص می باشد. نهایت اینکه سعادت هنگامی طرح میشود که رفع نیاز زمینه برآوردن سعادتی خاص را برای بشر و انسان امروز فراهم سازد . در برخی از فرهنگها سعادت همان کسب بالاترین لذت و کامجویی است ودر برخی فرهنگ ها معنای دیگر و اخروی پیدا می کند.
ما باید سبک زندگی را با شرایط امروز تعریف کنیم. تعریفی که با استناد به معارف ناب آسمانی تضمین کننده سعادت دنیوی و اخروی باشد و از سویی نسبت آرامش و آسایش را هم به هم نریزد و نیاز کاذب ایجاد نکند و نیازهای واقعی را برآورده سازد.
باز تعریف سبک زندگی امروز، گذران زندگی را آسان تر خواهد کرد و نظام آموزشی ما را کار آمد خواهد ساخت. هدف از زندگی و دانش اندوزی را روشن خواهد ساخت و هیچ کس کار بیهوده و رنج بی گنج نخواهد داشت.
ترویج وآموزش سبک زندگی ایرانی اسلامی
این نوع سبک زندگی ،می بایست متاثر از آموخته های دینی خود ما باشد که میتوان در قالب حیات طیبه اسلامی آن را طرح کرد. هدف بحث و بررسی پیرامون سبک زندگی ایرانی اسلامی توجه به
- الگوهای صحیح زندگی ؛
- کشف هویت تاریخی
معرفتی عمیق در استفاده از کالاهای مدرن امروزی و
داشتن دین عقلانی به نام اسلام در سبک زندگی ایرانیان و همچنین برای غالب کشورهای اسلامی .متاسفانه ما نه این هستیم و نه آن و نه به دنبال این هستیم که بفهمیم که کدام هستیم .
- تعیین نسبت ایرانی بودن و اسلامی بودن ، مفهوم این سرفصل در یک جمله ایران آن است که تاریخ و تمدن ایرانی یک بستر مناسب است که ما با مبنای شریعت به شعار « نه شرقی ، نه غربی ؛ جمهوری اسلامی » ، جامه عمل بپوشانیم و حرفی نو بزنیم که البته فقط شعار نباشد و به گونهای عمل کنیم که در شرق و غرب بینظیر باشد و البته عقلانیتر .
- همچنین یافتن یک نقطه شروع جهت تغییر سبک نسبتا غربی کنونی ، خصوصا برای ایران و سپس کشورهای اسلامی الزامی است .
ضرورت مطالعات بین رشته ای در بررسی سبک زندگی
روانشناسان غربی بسیار زودتر از ما ایرانیان ، نیاز به مطالعه بینرشتهای را تشخیص دادند. ما به عنوان بعد دینی ، بینرشتهای بودن را تأکید میکنیم که یک بعد آن مطالعه قرآنی وجود داشته باشد، بنابراین پرداختن به مطالعه بینرشتهای ضرورت دارد و ما باید مطالعات خود را بر اساس قرآن و دین شروع کنیم و به مطالعه بینرشتهای قرآن و علوم روز روی آوریم.
منبع : باشگاه خبرنگاران
-
توزیع لوازم التحریر
۰۹ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۴۷ -
جشن پایان سال کلاس ششمی ها
۰۲ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۱۳ -
ماه محرم
۱۰ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۵۳ -
مراسم سلام فرمانده
۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۷ -
جشن الفبای پایه های اول
۰۳ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۰۱ -
آموزش بهداشت دهان و دندان
۰۲ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۰۷:۵۲
- درخت موضوعات
- سال تحصیلی 1401-1400
- سال تحصیلی 1400-99
- سال تحصیلی 99-98
- فعالیتهای سال تحصیلی 98-97
- داستانها و حکایات شیرین
- تقویم پرورشی
- کانونهای فرهنگی تربیتی شهرستان
- آموزش کار با نرم افزارها
- حوزه پرورشی شهرستان
- سال تحصیلی97-96 شاهد نهم دی
- نرم افزارهای رایگان
-
فعالیتهای پرورشی دبستان شاهد نهم دی 95-94
- رتبه برتر جشنواره ریاضی خیام
- نمایش فیلمهای جشنواره رشد
- جشنواره راویان جوان انقلاب
- نتایج مسابقات قرآن و معارف اسلامی
- جشن نیکوکاری
- مسابقه کتابخوانی مرحله شهرستان
- جلسه شورای دانش آموزی اسفند ماه
- جشنواره سرود مدارس شهرستان
- مسابقات قرآن و معارف مرحله آموزشگاه
- برگزاری کلاس خوشنویسی
- مسابقات احکام مرحله شهرستان
- آزمون ریاضی خیام
- محفل انس با قرآن کلاس پنجم
- مسابقات شطرنج آموزشگاهها
- جشن انقلاب
- مسابقات دو میدانی مدارس ابتدایی شهرستان
- 12 بهمن و ورود حضرت امام ره
- جلسات آموزش خانواده
- مسابقات مینی والیبال
- روز هوای پاک
- مسابقات فرهنگیان شهرستان
- عملکرد مدارس شاهد تربت حیدریه
- بازدید از کانون پرورش فکری کودکان
- مراسم هفته سلامت
- جشن الفبای پایه اول و پایان دوره پایه ششم
- دانش آموزان برتر حوزه پرورشی
- تجلیل از دانش آموزان برتر حوزه پرورشی
- اردوی نیشابور
- همایش سفیران سلامت
- روز معلم
- اردوی دانش آموزان دوره دوم
- نتایج دست نوشته های طلایی
- اردوی دانش آموزان دوره اول
- نتایج مسابقه علمی بسیج
- تست قند خون همکاران
- دیدار با پدران آسمانی
- نتایج مسابقات فرهنگی هنری رشته های گروهی
- نتایج مسابقات فرهنگی هنری ( انفرادی )
- برگزاری کارگاه سلامت و تندرستی
- هفته مشاغل
- مرکز جامع شهیدپژوهی در تربت حیدریه راهاندازی شد
- نمایشگاه مواد بازیافتی
- جلسه پیشگیری از آسیب های اجتماعی
- اختتامیه مسابقات فرهنگی هنری و معارف اسلامی سال گذشته
- توزیع لباس فرم
- برنامه های دهه اول محرم
- یوم الله 13 آبان
- حلقه صالحین
- انتخابات شورای دانش آموزی
- بر نامه های اجرایی هفته تربیت بدنی
- برنامه های هفته بهداشت روان
- مراسم روز هفتم محرم
- احلی من العسل
- جشن قرآن پایه اول و دوم
- تجلیل از دانش آموزان برتر شاهد و ایثارگر
- مسابقه کاراته آموزشگاهها
- رو نمایی از سرود اختصاصی دبستان
- جشن هفته ملی کودک
- جشنواره باد بادک ها
- نماز جماعت
- همیاران پلیس و هفته نیروی انتظامی
- جشن عاطفه ها
- نتایج استعدادهای درخشان
- پذیرفته شدگان نمونه دولتی
- مدیر نمونه مدارس شاهد استان
- آموزش اطفاء حریق
- مرحله آموزشگاهی مسابقات قرآن ، اذان و حفظ
- نماز جماعت و حلقه صالحین
- یادواره شهدای نهم دی شهرستان
- اهدای جوایز به دانش آموزان برتر حوزه پرورشی
- کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی
- غربالگری نا هنجاری استخوان
- کسب مقام اول مسابقات فوتسال شهرستان
- جلسه شورای پرورشی
- مسابقه احکام مرحله آموزشگاه
- محفل انس با قرآن
- شرکت در جنگ جوانه ها
- پایگاه تغذیه سالم و جشنواره غذا
- واحد مشاوره
- مانور سراسری زلزله
- تربیت بدنی
- آموزش ایمنی در مقابل زلزله
- جلسات شورای دانش آموزی
- دانش آموزان برتر مهر و آبان
- برنامه های هفته کتاب و کتاب خوانی
- مراسم افتتاح طرح وارنیش فلوراید در شهرستان
- پروژه مهر
- آرشیو برخی از فعالیتهای پرورشی سه ماهه اول سال تحصیلی 93-92
- موضوع آزاد
- آرشیو برخی از فعالیت های پرورشی سه ماهه دوم ,سوم 92-91
- درس و فعالیت های پرورشی
- متوسطه
- راهنمایی
- ابتدایی
- تشکل های دانش آموزی
-
سال تحصیلی 96-95 دبستان پسرانه شاهد نهم دی
- جشن نیکوکاری
- حلقه صالحین 1
- مسابقه احکام مرحله آموزشگاه
- مدرسه مروج سلامت
- مسابقات قرآن و معارف مرحله آموزشگاه
- آزمون سنجش
- حلقه صالحین پایه ششم
- بازدید از کارخانه قند
- طرح وارنیش فلوراید
- مانور زلزله
- جنگ جوانه ها
- نماز جماعت 2
- یادواره شهدای نهم دی
- حلقه صالحین همکاران خانم
- تست قند خون همکاران
- طرح اهدای کتاب
- زنگ معرفی یک کتاب خوب
- زنگ کتاب و کتاب خوانی
- جلسه پیشگیری پدیکلوز
- جلسه شورای دانش آموزی
- برگزاری مسابقات ورزشی
- بازدید از مزرعه مکانیزه
- افتتاحییه المپیاد درون مدرسه ای
- جلسه مربیان و معاونین پرورشی
- توزیع شیر مدارس
- پیشگیری از آسیب های اجتماعی
- برگزاری مسابقات شنا دهه فجر
- غبار روبی گلزار شهدا
- بازدید از نمایشگاه کتاب
- مراسم تجلیل از مربیان و معاونین پرورشی
- رتبه های برتر مسابقات قرآنی
- مسابقات قرآن و معارف اسلامی شهرستان
- تجلیل از دانش اموزان شاهد و ایثارگر
- راهپیمایی 22 بهمن
- مسابقات رشته احکام شهرستان
- برنامه یاوران انقلاب
- آموزش عملی نماز پایه دوم
- بازدید از موزه مردم شناسی
- 12 بهمن و ورود حضرت امام (ره)
- نمایشگاه مواد بازیافتی
- آزمون پیشرفت تحصیلی شاهد
- برنامه تفریحی شنا
- بزرگداشت یاد و خاطره آتش نشانان شهید
- روز هوای پاک
- بازدید ریاست اموزش و پرورش نیشابور
- بسیج ملی تغذیه سالم
- قهرمانی تیم والیبال دبستان
- حلقه صالحین پایه ششم
- معاینه تا هنجاریهای اسکلتی
- جلسه بهداشت یاران
- اردوی پایه های چهارم پنجم
- همایش سفیران سلامت
- کسب مقام دوم رشته ترتیل شهرستان
- جلسات مشاوره تربیتی
- پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری
- قهرمانی مسابقات شنای مدارس
- مقام دوم مسابقات شطرنج
- جلسه هم اندیشی مراقبین بهداشت
- دیدار با پدران آسمانی
- نتایج مسابقات فرهنگی هنری
- تقدیر از برترین های آزمون علمی بسیج
- برنامه های هفته سلامت
- مراسم تجلیل از دانش آموزان برتر
- حفظ ملی قرآن
- رتبه اول استانی آزمون ریاضی خیام
- رتبه کشوری کاراته صدرا پیر احمدی
- دانش آموزان برتر حوزه پرورشی و پذیرفته شدگان مدارس نمونه و تیزهوشان
- جشن الفبای پایه اول و پایان سال پایه ششم
- جشن قرآن پایه سوم
- جشن نیمه شعبان
- اردوی نیشابور
- طرح وارنیش فلوراید
- اردوی دانش آموزان دوره اول
- جشنواره سرود مدارس
- جشن شکوفه ها
- بزرگداشت روز 13 آبان
- روز هشتم محرم
- صبحگاه مشترک واحد مقاومت
- کوهپیمایی دانش آموزان
- بازدید از هلال احمر
- برنامه های هفته تربیت بدنی
- بازدید از سازمان انتقال خون
- انتخابات شورای دانش آموزی
- برنامه صبحانه سالم
- جشن قرآن
- جشنواره بادبادکها
- نماز و قرآن
- کلاس قرآن
- حضور مسئولین در روز اول سال تحصیلی
- عزاداری محرم 2
- بازدید از آتش نشانی
- نماز جماعت
- روز سالمندان
- عزاداری محرم
- اولین جلسه شورای معلمان
- همیاران پلیس
- جشن عاطفه ها
- اختتامیه مسابقات قرآن و فرهنگی هنری
- بزرگداشت هفته دفاع مقدس
- جلسه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی
- بدون موضوع
نرم افزار های مورد نیاز
دانلود Winrar
23 مهر 1398ورژن: 5.80 Beta 3دانلود Opera
23 مهر 1398ورژن: 64.0.3417.54دانلود KMPlayer
23 مهر 1398ورژن: 4.2.2.32دانلود فایرفاکس
23 مهر 1398ورژن: 70.0دانلود گوگل کروم
20 مهر 1398ورژن: 77.0.3865.120دانلود واتس اپ
20 مهر 1398ورژن: 2.19.298دانلود اینستاگرام
20 مهر 1398ورژن: 117.0.0.0.85دانلود فلش پلیر
15 مهر 1398ورژن: 32.00.270دانلود Skype
15 مهر 1398ورژن: 8.53.0.85دانلود TeamViewer
15 مهر 1398ورژن: 14.6.4835نرم افزار مدیریت پسورد
25 شهریور 1398ورژن: 2.43دانلود VLC
13 شهریور 1398ورژن: 3.0.8دانلود Avast! Internet Security
5 فروردین 1398ورژن: 19.3.2369 (Build 19.3.4241.404)دانلود فتوشاپ CC
4 اسفند 1397ورژن: 2019 20.0.3.24950دانلود Adobe Reader
21 شهریور 1397ورژن: XI 11.0.22دانلود تلگرام
18 شهریور 1397ورژن: 4.9.1دانلود Sygic سایجیک
3 بهمن 1396ورژن: 17.3.11دانلود رهیاب OsmAnd
3 بهمن 1396ورژن: 2.8.2دانلود نقشه آفلاین ایران + سخنگو فارسی
3 بهمن 1396ورژن: v7.1.17.50دانلود مسیریاب MapFactor
3 بهمن 1396ورژن: 3.0.125دانلود منیجر IDM
1 بهمن 1396ورژن: 6.30 Build 6دانلود Kaspersky
4 مرداد 1396ورژن: 17.0.0.611.0.184.0.DC.21.03دانلود آفیس 2016
11 تیر 1396ورژن: آپدیت may 2017دانلود فتوشاپ CS6
4 تیر 1395ورژن: 13.1.2دانلود آنتی ویروس Dr.Web
16 خرداد 1395ورژن: 11.0.3.5270دانلود ویندوز 7
29 بهمن 1393ورژن: SP1 Feb 2015دانلود Windows 8.1
6 مرداد 1393ورژن: 8.1دانلود Winamp
1 تیر 1393ورژن: 5.666دانلود AutoCAD
3 اردیبهشت 1393ورژن: 2015 J.51.0.0دانلود آفیس 2013
26 اسفند 1392ورژن: SP1 SE v15.0.4569
نظرات
ارسال نظر